reuze goed in licht & geluid

Logotransparant

Hier is het allemaal mee begonnen, ons oogappeltje!

Wij zijn super trots op onze professionele Drive In Show. Compleet verzorgd met licht en geluid want de klant is bij ons geen Koning maar Keizer!

Wij werken met 3 pakketten. Voor ieder wat wils en voor feesten en/of evenementen van groot naar klein. Zoekt u iets speciaals of heeft u andere wensen buiten de pakketten om, bij ons kan echt alles!

Pakket Basis Goliath

Pakket compleet Goliath

Pakket luxe Goliath

 

Dit pakket is uit te breiden met een grotere geluidsset tot 500 personen, licht en laser show & verlichte disco vloer prijzen hiervan op aanvraag. 

Extra uren buiten de standaard 5 uur durende show kosten € 75,- inclusief BTW per uur en € 37,50 inclusief BTW per half uur. Uiteraard moet dit wel mogelijk zijn in de planning van Goliath Entertainment.

De genoemde prijzen zijn inclusief op- en afbouwuren en reiskosten tot 25 kilometer vrij vanaf vestigingsplaats Goliath Entertainment, extra kilometers worden doorbelast met een tarief van € 0,19 per kilometer.

Wij werken uitsluitend op de begane grond, mocht uw feestlocatie toch op een verdieping zonder royale lift zijn dan dient deze te zijn voorzien van een rechte, vaste trap. Wij rekenen wel een meerprijs van € 100,- exclusief BTW, dit in verband met extra personeelskosten.

FB_IMG_1476376278733

Opstelling drive in show de luxe extra 2

Opstelling drive in show de luxe extra