reuze goed in licht & geluid

Verkoop/verhuur

Logotransparant

Verkoop

Zoekt u een mooie en professionele geluids- of licht installatie voor thuis, horecagelegenheid, school of kantine of mancave? Dan bent u bij Goliath Entertainment aan het juiste adres. Door de juiste inkoopkanalen kunnen wij u de laatste technieken aanbieden voor Reuze scherpe prijzen. Netjes afgeleverd waar u het wenst en zelfs full service en montage/installatie is mogelijk. Uiteraard komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de wensen te bespreken zodat wij een mooie offerte kunnen toesturen.

Verhuur

U kunt bij Goliath Entertainment ook alle materialen huren voor een geslaagd feest of evenement. Misschien heeft u wel een eigen DJ of artiest tot uw beschikking maar geen apparatuur… geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee.

Maar wilt u graag genieten van achtergrond muziek met een goede kwaliteit dan hebben wij ook een mooi pakket bestaande uit: Een touch muziek pc (zie afbeelding onder aan de pagina) met speakers en alle benodigde kabels en statieven, compleet geleverd met een Led Par Set bestaande uit 4 lampen. Dit alles wordt netjes thuis gebracht en geïnstalleerd. En als het feest voorbij is halen wij het weer bij u op. Handig toch?

Deze aanbieding kost u € 125,- per dag en wij vragen een borg van € 200,-

Horeca & Retail

Wij leveren complete all-in one touch muziek pc’s voor horeca en retail al vanaf slechts € 59,- per maand. Onze adviseur laat graag vrijblijvend een demonstratie zien van het systeem dat geschikt is voor videoclips, muziek en karaoke. Geen lang lopende contracten met boeteclausules en altijd up to date met de beste kwaliteit muziek. Dat is waar wij voor staan. Uiteraard kunnen wij alles installeren en monteren zodat u en uw klanten zorgeloos kunnen genieten van de favoriete muziek, videoclips of karaoke. Nieuwsgierig… informeer vrijblijvend en wij komen graag langs. Het kost u enkel een kopje koffie.

horeca rtail