reuze goed in licht & geluid

 

Logotransparant

Goliath Entertainment werkt direct samen met verschillende artiesten. Deze zijn uiteraard in combinatie met onze Drive In Show te boeken maar ook voor bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht uw favoriete artiest er niet tussen staan dan is dat geen probleem. Door ons brede netwerk bij boekingskantoren en artiesten kunnen wij bij bijna elke artiest bemiddelen. Uw voordeel is dubbel op, de meeste artiesten maken gebruik van onze professionele apparatuur en geluidstechnicus. Hierdoor bespaart u op de gage van de artiest, dit is wel in combinatie met onze Drive In Show. Bovendien garanderen wij u een vervangende en vergelijkbare artiest bij afwezigheid van de door u geboekte artiest.

 

Rob van Daal

Rob_van_Daal_Persfoto_02Het is pas echt feest als deze top entertainer is geweest. Rob van Daal is al sinds jaar en dag een ware feestsensatie en heeft al met menig hit de hitlijsten aangetikt. Samen met “Valeria” & “Nathalie” breekt hij figuurlijk de tent af! Informeer naar de vele mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

José Sep

thumbnail_JoséSep.Een fantastische zangeres, geweldige looks en een super gezellig repertoire. Dat zijn de kenmerken voor José Sep. Met haar hits “In de nacht ben jij gekomen”, “Adios Amore” & “Ik weet dat er een ander is” komt iedereen tot een muzikaal hoogtepunt. Of je nu wilt hossen, stijldansen of gewoon wilt genieten van een spectaculair optreden alles is mogelijk.

 

 

 

 

 

 

Jurgen Hinten

Jurgen Hinten

Deze rot in het vak is de artiest die oud en jong niet stil laat zitten. Met heerlijke Nederlandstalige en Engelse medleys van toen tot eigentijdse hits van nu, niets is deze Bredase volkszanger te gek. Buiten zanger is hij ook  schrijver en producer en deze veelzijdigheid en muzikaliteit smelt samen tijdens een top show. Jurgen is te boeken per set van 40 minuten of avondvullend i.c.m. onze Drive In Show.

 

 

 

 

 

 

Frank den Braber

Frank den Braber100% feest als deze volkszanger is geweest, dat is het motto van Frank den Braber. Hits van toen en nu en niet standaard zoals elk optreden. Zijn nieuwe singel “Had jij gedacht” gooit dan ook hoge ogen bij de radiostations, het publiek en DJ’s. Frank is te boeken per set van 40 minuten.

 

 

 

 

Marco Kanters

Marco Kanters 1Marco Kanters draait al jaren mee op top niveau, de ene naar de andere hit schrijft hij op zijn naam. “My little lady” & “Daar sta je dan” ontbreken niet tijdens zijn optreden en deze ware sensatie maakt er een onvergetelijk optreden van. Marco is te boeken per 40 minuten.

 

 

 

 

 

 

 

Mark van Overveld

mark van overveld 1

Mark van Overveld staat bekend om zijn aprés ski & carnavalsgenre. Uiteraard zingt hij ook de bekende kroegen hits van nu. Tijdens de verkiezing van de Puur NL Carnavalskraker 2017 is Mark geëindigd in de top 5! Dat zegt genoeg, Mark zet gewoon de boel op zijn kop. Zijn optreden is te boeken per 40 minuten.

 

 

 

 

Frank Verkooyen

Frank verkooyen“Kom wie wil er met mij dansen” & “Dit is mijn kroeg” een kleine greep uit de vele hits die Frank Verkooyen op zijn naam heeft staan. En hij is te boeken via Goliath Entertainment. Gegarandeerd de boel op zijn kop met deze top artiest. Frank is daarom ook al vele jaren een ras entertainer die zowel de kroegen als de grotere feestzalen weet om te toveren tot een feestpaleis.

 

 

 

 

 

 

Bob Offenberg

Foto Bob OffenbergDeze talentvolle artiest uit Schiedam draait ondanks zijn jonge leeftijd al jaren mee in het artiestenvak. De ene naar de andere singel komen uit en er is geen feesttent waar Bob Offenberg niet is geweest. Zijn prachtige album vol eigen nummers genaamd “Mijn Trots” werd uitgereikt door zijn idool Frans Bauer. En dat doet Frans alleen als hij talent ziet! Bob laat menig vrouwenhart sneller kloppen en zijn fanclub mag dan ook serieus genoemd worden.

 

 

 

 

 

 

Gerrit van der Voet

gerrit van der voet

Zijn eerste singel genaamd “Wat een lekker ding” is sinds  september 2016 uitgekomen waardoor zijn populariteit alleen maar groter wordt. Daardoor is zijn tweede singel “Pluk de dag” direct positief ontvangen bij zijn volgers. Met zijn frisse en jeugdige stem zet hij elke tent op zijn kop. De volksmuziek zit in zijn bloed  en dat zie je op het podium. Deze ware toevoeging voor uw  feest of evenement is te boeken per set van 40 minuten.

 

 

 

 

 

 

Nick Koot

Persfoto Nick Koot

“Ik doe alles voor één nacht met jou” & “Ik wil maar één ding” is een greep uit het repertoire van deze Rotterdamse zanger. Nick wist al van jongs af aan wat hij wilde… zingen! En dat is gelukt. Overal waar Nick komt is het feest en overal waar het feest is, is Nick. Een ware toevoeging als u het publiek van jong tot oud wilt vermaken.

 

 

 

 

 

 

 

Wim Florack

Persfoto Wim FlorackDeze ras entertainer met de strot van een nachtegaal is te boeken per set of avondvullend inclusief geluid en pauze muziek. Wim zingt zowel Engels- als Nederlandstalig. Bekend van zijn eigen hits: “Achtbaan”& “Het mooiste meisje uit de wagen”.

 

 

 

 

 

Thom Craane

Persfoto Thom Craene

Waar is dat feestje? Dan komt Thom graag zijn kunsten vertonen. Want deze feestsensatie mag niet ontbreken tijdens carnaval, bruiloft, après-ski party enz. Met eigen tracks als “Dansen” & “De nacht is mijn leven” is hij niet meer weg te denken bij elke DJ of de betere feest cafés.

 

 

 

 

 

 


 

 

Robert Pater

Deze to22519454_1839577462736666_747766286041353230_npper staat voor een sensationele en gezellige feestervaring. Met zijn hits “Eenzaam en alleen” & “Doe met me wat je wilt” is hij niet meer weg te denken op welke hitlijst dan ook en alle cafés en partycentrums draaien zijn platen dan ook grijs. Robert is via ons te boeken per 1, 2 of 3 sets.

 

 

 

 

 

 

 

Voor de uitkoopgages van de artiesten kunt u contact met ons opnemen.